22 Nisan 2013 Pazartesi

Bir minimatem olsun istiyorum

Bir minimatem olsun istiyorum 

Sevdiklerinizi  hiç bir zaman yanınızdan ayırmayın...
sevdiklerinizin veya kendinizin  3 boyutlu resimlerini Minimate'ler üzerinde  uygulayabilir,hiçbir zaman sevdiklerinizi yanınızdan ayırmamış olursunuz , komik, neşeli hediyeler, minimateler oluşturmuş olursunuz Hediyelik eşya kategorisi nde bir ilk olmuş oluyor.
Minimate'in farkı herhangi bir peluş den yapılmış  oyuncağın yüz hatlarına  sizin yada sevdiklerinizin  resminin  koyulması değil, farkı kendinizin yada sevdiklerinizin  resminizin 3 boyutlu hale getirilip yani  alnınızın,burnunuzun dışarı doğru çıkartılmış şekli ile  oluşturulmuş  maskemsi yüzleri bu iş için özel üretilmiş olan peluş oyuncaklara yerleştirmesi ile oluşturulan minimate  peluş oyuncaklardır.
Sayısız seçeneklerimiz arasından seçeceğiniz peluş oyuncakların yüz kısmına, gönderdiğiniz resimleri özel baskı makinelerimiz ile 3 boyutlu bir hale getirerek dayanıklı ve maskemsi bir şekilde yerleştiriyoruz.

 kalemlikler, anahtarlıklar, araba süsleri, ses kaydı yapabilen peluşlar olup tek yapmanız gereken bize kendinizin veya ürünü hediye etmek istediğiniz arkadaşınızın resmini yollayarak istediğiniz çeşit oyuncağı seçmeniz.Oyuncak şeklini belirle kendinin ve sevdiklerinin  yüzleri bütünleşmiş peluş 
oyuncaklar  size hemen gönderilsin 


Yapman gereken hemen resim yüklemek ve  oyuncak şeçmekdir.

Resim Yüklerken!











HER ŞEYİ TEK BİR YERDEN ALABİLECEĞİNİZ YER




 

Etiketler: minimate,oyuncak,peluş oyuncak,size ait resimli oyuncak,size özel oyuncak,sizin için minimate

 


Hiç yorum yok:

Powered By Blogger

İlginizi Çekebilir

Bu Blogda Ara

XTicaret

banner

GCM FOREX